1 stor kylling
olivenolie
3 hakkede fed hvidløg,
2 rødløg,
2 stængler bladselleri
1 porre i skiver,
1 groft hakket persillerod,
2 store portobellosvampe i skiver,
1 stor håndfuld kantareller,
et par store kviste frisk timian,
et par friske salvieblade
et drys sort peber
1 dåse flåede tomater,
1 dåse tomatkoncentrat,
½ glas pesto rosso (som er pesto lavet af soltørrede tomater),
et par kopper champignon-bouillon,
en flaske chianti, (italiensk rødvin)
Kylling flækkes og afskindes. Brun den på alle sider i en gryde med olivenolie i bunden. Tilsæt 3 hakkede fed hvidløg, 2 rødløg, 2 stængler bladselleri og 1 porre i skiver, 1 groft hakket persillerod, 2 store portobellosvampe i skiver, en stor håndfuld kantareller, et par store kviste frisk timian, et par friske salvieblade og et drys sort peber. Lad det brune let og tilsæt så 1 dåse flåede tomater, 1 dåse tomatkoncentrat og ½ glas pesto rosso,( som er pesto lavet af soltørrede tomater). Tilsæt yderligere et par kopper champignon-bouilon og derefter en flaske chianti, (italiensk rødvin). Lad kyllingen koge mør og reducer saucen ved at tage låget af de sidste 15 min.
Serveres med godt brød.
Ikke noget med pasta til, da dette er en italiensk hovedret, og pasta er forret. Pasta duer ikke som tilbehør, da det klistrer og klumper, når den ikke serveres i sauce af en art, som man altid gør i Italien.
--