(4 personer)
8 skiver landbrød a 100 g
8 skiver fersk Yellowfin tun a 50 g
40 blade spæd spinat
8 blade cordifolesalat
4 spsk syltet rød piment
8 kviste dild
8 friterede små wonton-plader
100 g kvark
1 lime
2 spsk fintsnittet purløg
4 spsk friskpillede fjordrejer
Salt, peber
Kvarkcreme:
Pisk kvarken op med saft og reven skal af lime.
Bland med purløg og smag til med salt og peber.
Krydr tunen med salt og peber og grill på en hed grillpande, så kødet stadig er råt i kernen. Lad køle af.
Smør landbrødsskiverne med kvarkcreme og læg de 4 skiver på et stykke pap beklædt med alufolie.
Læg spinatblade og syltet piment på brødet.
Fordel tunskiverne ovenpå, derpå de friterede wonton-plader, cordifolesalatblade og dild, og til sidst toppes op med et drys fjordrejer.
Læg den sidste skive landbrød på som låg.
Pak hele pladen med de 4 sandwiches ind i et tykt lag alufolie.