Logo

Koteletter med karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stk koteletter
1 pk bacon i skiver
1 bk champignon
½ l madlavningsfløde
Karry efter smag
 
Steg koteletterne på panden med margarine og karry.
Når de er stegt færdigt lægges de på et fad.
Steg baconen og læg det på et stykke køkkenrulle.
Rens og skær champignonerne.
Rist dem på panden, krydr med karry og hæld fløden på.
Jævn evt. saucen og smag til med salt, peber og karry.
Hæld saucen over koteletterne og stil det i ovnen til saucen bobler.
Baconen lægges på lige inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 412 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, hvem har gjort det bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her