Logo

Hyldebærsnaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyld et stort syltetøjsglas med bær.
Hæld snaps på (Brøndum, blå Ålborg eller vodka)
Lad det trække i 1 til 2 måneder, afhængig af hvor kraftig man ønsker det.
Husk at der er vigtigt glasset står mørkt.
Efter lagring smages snapsen til med ren snaps eller vodka.
Smagen har en præg af mandel og vanilje, den kan - afhængig af hvor meget den fortyndes - have en portvinsagtig karakter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.270 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her