Logo

Marcipansnitter 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

marcipan
lidt grøn og rød farve
lidt flormelis
koldt vand

Marcipanen deles i 3 dele.
Den ene del forbliver ufarvet, mens den anden æltes med lidt grøn, og den tredje med lidt rød farve.
Hvert lag udrulles for sig, og man bruger til denne udrulning lidt flormelis.
Efter udrulningen fugtes marcipanlagene ganske let med koldt vand, og stykkerne lægges derefter over hinanden.
De sammentrykkes og udskæres i akkurate snitter efter lineal.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 982 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, hvem har gjort det bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her