Logo

Rødbede med peberrod - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Til 4 personer

½ kg kogte rødbeder

2 æbler

2 mellemstore løg

½ dl piskefløde

1-2 spsk fintrevet peberrod

salt og peber

 

Gnub skrællen af rødbederne og skær dem i små terninger.

Kom dem i en gryde med skrællede æbler og pillede løg skåret i terninger.

Hæld fløden ved og lad det koge et kvarter.

Blend det hele eller purer det gennem en sigte, og smag til med fintreven peberrod, salt og peber.

Server det som tilbehør til stegt eller kogt fisk eller kød.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 256 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her