300 g laks
1 rød peberfrugt
1 porre
1 fed hvidløg
1 spsk olie
350 g rundkornede, italienske ris, f.eks. aborio-ris
1,75 l fiskebouillon eller grønsagsbouillon
1 håndfuld ærter
1 håndfuld majs
4 spsk dild
salt og peber
1 lime
*
*
Skær fisken i tern. Skær peberfrugten i strimler.
Skær porren i ringe, og hvidløgsfeddet i skiver.
Svits porre, hvidløg og ris i olien.
Tilsæt fiskebouillon lidt ad gangen og lad det simre i 15 min.
Læg fisken i gryden, og lad det simre yderligere 5 min.
Tilsæt peberfrugt i strimler, ærter, majs og dild.
Krydr retten, og lad det hele blive godt varmt, ca. 3 min.
Vask limefrugten, og riv skallen groft.
Smag risottoen til med limesaft og brug den revne limeskal som pynt.
Tips: En ægte risotto indeholder smør og parmesanost, dette udelader vi her. Hvis du har lyst, kan du servere revet parmesan som tilbehør.