Logo

Skinkeruller med oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skinkeschnitzler af inderlår
100 g hakkede grønne oliven
8 skiver parmaskinke
1 spsk olie
10 g smør
1-2 fed hakket hvidløg
1 ds hakkede tomater

Tilbehør: Kartoffelmos og Grøn salat

Skær schnitzlerne midt over og bank alle 8 stykker tynde mellem to stykker pergamentpapir.
Fordel de hakkede grønne oliven ovenpå og rul kødet sammen til en rulle. Anbring en skive parmaskinke om hver kødrulle og fastgør med kødpinde.
Brun olie og smør i en sauterpande.
Drys salt og peber over.
Tilsæt hvidløg. Dæmp varmen.
Hæld tomaterne i panden.
Læg låg på og lad rullerne småstege i ca. 20 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 678 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her