Logo

Den duftende gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

30 cm cassia-kanelstang
15 hele stjerneanis
5 hele grønne kardemommekapsler
2 spsk hele fennikelfrø
1 spsk hele anisfrø
1 spsk skåret lakridsrod
4 spsk hele sichuan pebere
frisk ingefær som en mellemstor kartoffel
tynd orange skal af en appelsin
2 spsk groft salt
5 dl tyk soja
5 spsk tynd soja
150 g muscovadosukker
2 dl mellemtør sherry
1 dl sød sherry
+ kød efter eget valg

Kom det hele i en stor gryde med 3 l. vand.
Kog sagte ien halv time.
Kom det valgte kød i og lad det simre, til kødet er mørt.
Til den duftende gryde skal man spise jasminris, og dem koger man bedst i en riskoger. En genial ting, også til havregrød - og i en snæver vending til risengrød og kartofler.
Prøv fx de saltede og gærede grønsager, man køber i kinabutikker - i små smukke krukker. De holder i årevis og giver i små mængder som en relish et fint velrettet slask til alt muligt med ris. .
Desuden en sursød hvidkålssalat med sukker, æbleeddike/riseddike, salt og hvidløg, som der desværre ikke er forklaring på i denne omgang.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.067 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her