Pistou:
2 fed hvidløg
1 bdt frisk basilikum
3 spsk olivenolie
30 g frisk revet parmesan
salt, peber
Grillet kalkun
500 g kalkunschnitzler fra frisk fjerkræ
70 g parmaskinke
salt, peber
Salat
1 bdt grønne asparges
1 ps. frisk mozzarella
1 bk. rucolasalat
Pistou
Findel hvidløg, basilikum og olivenolie med en stavblender.
Rør parmesanost i, og smag til med salt og peber.
Grilllet kalkun
Krydr kalkunschnitzlerne med salt og peber.
Kom en teskefuld pistou på hver kalkunschnitzel, og smør det ud i et jævnt lag.
Læg en skive parmaskinke ovenpå, og fold siderne omkring kalkunschnitzlen.
Grill først kalkunschnitzlen på skinkesiden 3-4 minutter på hver side afhængig af tykkelse.
Salat
Bræk den grove ende af aspargesene og grill dem 5-6 minutter til de har fået grillstriber. Vend dem jævnligt.
Skær de grillede asparges og mozzarella i mindre stykker og bland med rucola.
Server salaten til kødet sammen med resten af pistouen og brød.