Logo

Vildsvinekæbe braiseret i mørk øl med selleripuré ...

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

og farseret vildsvinemørbrad i urterasp
Selleripuré:
1 selleri
1 hvidløg
2 dl fløde
1 citron
 
Braiseret vildsvinekæbe:
4 kæber
1 mørk øl, fx chimay øl
urter og små stykker rodfrugter
1 dl kalve sky
 
Farseret vildsvinemørbrad i urte rasp:
1 mørbrad af vildsvin
100 g rasp
persille
citronskal
hvidløg
1 æg
½ dl fløde
 
Selleri koges i vand med salt.
Fløden reduceres og hvidløgene bages i ovnen til de er møre.
Hvidløgene pureres med selleri og fløden tilsættes lidt ad gangen.
Holdes varm indtil servering
Vildsvinekæberne:
Koges langsomt i 2 timer indtil kødet er mørt.
Skyen gemmes til sauce.
Vildsvinemørbrad:
Mørbraden ordnes og tilskæres så den er helt rund og lige tyk.
Resterne blendes til fars med æg og fløde.
Smøres omkring mørbraden og bindes i film.
Pocheres let i vand og afkøles.
Kødet pakkes ud og paneres i raspen, som er blandet med krydderierne. Steges til den er sprød.
Udskæres herefter i 4 medailloner.
Alle tingene serveres på linje med en streg af saucen.
Saucen kan, hvis man tør, serveres i små shotglas.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.462 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her