Logo

Hornfiskesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g kogt, bagt eller dampet hornfisk
150 g mayonnaise
50 g yoghurt
1 ½ spsk .tomatpure
½ tsk paprika
4 dråber tabasco
75 g syltede agurker
3 tomater
1 bdt bredbladet persille
Citron

Pluk hornfisken i mindre stykker.
Del tomater i kvarte, skrab kerner og saft væk og skær tomatkødet i mindre stykker.
Hak de syltede agurker fint. Hak persillen fint.
Bland mayonnaise og afdryppet yoghurt.
Smag til med tomatpure, paprika, tabasco, citronsaft, hakket syltet agurk, samt salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 440 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her