kyllinge stykker
oyster sauce
forårsløg
1 dåse vandkastanjer
1 dåse bambusskud
evt. lidt chili olie
Kyllinge stykkerne skæres i aflange ret tynde strimler. Kog noget vand og hæld hurtigt over kyllingestrimlerne gennem en si, så bliver kyllingen fløjlsblød. Tør kyllingen af for vand ellers sprøjter det, når de kommer på panden.
Forbered alle grønsager. Bambusskuddene skæres i mindre aflange stykker og vandkastanjer skæres også over.
Forårsløgene skæres på skrå i skiver og skal altid først ned i retten i sidste øjeblik. Ellers bliver de kedelige.
I en wok kommes lidt olie og kyllingestykkerne steges. Oyster sauce tilsættes. Bambusskud og vandkastanjer tilsættes, steger et øjeblik og til sidst kommer du forårsløgene i. Vent med forårsløgene til kyllingen er næsten færdig.
Man kan evt. dryppe lidt chili olie over til sidst.
--