600 g lammekød i strimler eller små terninger
Marinade:
1 spsk barbecue-krydderi (fx. fra Santa Maria)
1 tsk revet muskat
2 tsk herbes de Provence
lidt kværnet peber
2 spsk olivenolie
Tilbehør:
2-3 peberfrugter
200-300 g små miniløg ( fra frost)
salt
Pisk olie og krydderier sammen i en skål.
Vend kødet heri, dæk det til og stil det i køleskab til næste dag eller mindst 2 timer.
Rens peberfrugterne og skær dem i korte strimler.
Varm en pande eller wok godt op.
Kom lammekødet med dressing på og vend i det til det er helt brunet.
Tag det op.
Kom peberfrugter og løg på panden og steg 2-3 minutter.
Kom kødet med væde tilbage og steg det hele ca. 5 minutter til kødet er mørt.
Smag til med salt og peber.
Server det med løse ris , chutney og evt. grønsager.