Logo

Lammegyros med løse ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g lammekød i strimler eller små terninger

Marinade:
1 spsk barbecue-krydderi (fx. fra Santa Maria)
1 tsk revet muskat
2 tsk herbes de Provence
lidt kværnet peber
2 spsk olivenolie

Tilbehør:
2-3 peberfrugter
200-300 g små miniløg ( fra frost)
salt

Pisk olie og krydderier sammen i en skål.
Vend kødet heri, dæk det til og stil det i køleskab til næste dag eller mindst 2 timer.

Rens peberfrugterne og skær dem i korte strimler.
Varm en pande eller wok godt op.

Kom lammekødet med dressing på og vend i det til det er helt brunet.
Tag det op.

Kom peberfrugter og løg på panden og steg 2-3 minutter.
Kom kødet med væde tilbage og steg det hele ca. 5 minutter til kødet er mørt.

Smag til med salt og peber.
Server det med løse ris , chutney og evt. grønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.202 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
79409-08-2012 08:50:07 Karlo V. Andersen
Tak for hjælpen. Venlig hilsen Karlo V.
79508-08-2012 15:31:33 Karlo V. Andersen
Hvorfor er det så svært at finde opskriften på GYROS, men det er måske så enkelt, så det er derfor jeg ikke kan finde ud af det. En god opskrift på kalkungyros vil være velkommen.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her