( Små kødpizzaer )
1 portion pizzadej
Fyld
500 g magert hakket oksekød
1 løg
100 g kogte kartofler
4 modne tomater
1 rød eller grøn peber
1-1 ½ tsk salt
groftkværnet peber
1 æg
1 spsk hakket persille
Fyld:
Kom kødet i en skål.
Riv løg og kartofler groft og bland det med kødet.
Skær tomaterne i kvarte, skrab kernerne ud og hak tomatkødet med en
kniv.
Hak peberfrugten fint.
Ælt kødet med tomat, peberfrugt, æg, hakket persille samt salt og peber.
Del dejen i 6 portioner og rul hver portion ud med kagerulle på
størrelse med en kagetallerken.
Fold kanten op hele vejen rundt, så den kan holde på fyldet.
Læg pizzabundene på plade og fordel fyldet på dem.
Efterhæver ca. 10 minutter.
Bag pizzaerne ca. 20 minutter ved 200ºC på midterste ovnrille.