Logo

Venøgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg venøbøf
5-7 fed hvidløg
1 stort løg
250 g champignon i skiver
¾ dl soya
½ l fløde (madlavningsfløde / Cremefine kan bruges)
1 stk bouillon, okse
1 rød peber i tern
salt og peber (ikke ret meget)
1 stk sukker el. 1 tsk
 
Svits alle venøbøffer hurtigt.
Svits derefter løg, hvidløg og champignon sammen.
Kom så de røde peber i tern, soya, venøøbøffer, bouillon, salt, peber, sukker og tilsidst fløden i.
Lad retten koge ved svagt blus i 1 time.
Server med pommes frites, salat og flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (10 stemmer)
Siden er blevet set 4.892 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her