Logo

Marinerede kyllingelår

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marinerede kyllingelår

 

Det er meget nemt og lækkert at lave sine egne grillede barbecue marinerede kyllingelår. Her får du opskriften der næsten ikke kan slå fejl

Til 4-6 personer Marineringstid: 2-4 timer Tilberedningstid: ca. 45 min.

#

8-12 hele kyllingelår eller udelukkende overlår

1 citron

Marinade:

1 citron

1 dl olie

½ tsk peber

1 spsk friskhakket mynte eller 1 tsk tørret

*

 

1. Bland en marinade af citronsaft, olie, peber og frisk eller tørret mynte.

Hvis du kan lide en lidt bitter smag, kan du rive citronskallen, inden saften presses af.

 

2. Hæld marinaden over kyllingelårene, der kan grilles hele, eller du kan dele dem og sætte 2 stykker på et træspid. Vend kødet af og til.

Det skal trække i mindst 2 timer.

 

3. Tør marinaden af kyllingelårene og læg dem på grillristen.

Vend dem flere gange under stegningen og pensl med marinaden.

De skal have ca. ½ time ialt.

Drys dem med salt, når de er næsten færdigstegte.

 

4. Giv citronbåde til kyllingestykkerne.

Kan serveres med bagte kartofler og en fintstrimlet salat med agurkeskiver eller -bjælker i en olie-eddike marinade.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.516 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her