Logo

Rullefisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

4 stk friske rødspættefileter
100 gr flødeost naturel
½ bdt persille
1-2 tsk karry
salt + hvid peber
1 ds flåede tomater ( ikke hakkede)
1-2 stk porre
lidt smør

En ikke for stor tykbundet gryde smøres med smør, 1 dåse flåede tomater tømmes for væde og hældes ned i gryden, 1-2 porrer rensede og skåret i ca. 1 cm tykke skiver fordeles over tomaterne.
Flødeost, karry og hakket persille røres sammen til en ensartet masse.
Fiskene skylles og tørres og lægges med den pæne side nedad. Salt og hvid peber efter smag.
Flødeost/karrymassen fordeles på fisken og denne rulles sammen fra hale-enden og lægges med den åbne side oven på tomat/porreblandingen i gryden.
Småsimrer i ca. 20 min. Serveres som hovedret med løse ris eller som forret med flûtes.
Dejlig, let ret til sommeren; hurtig og enkel.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 613 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her