8 dobbelte lammekoteletter
salt + peber
Salatpuré:
1 porre
20 g margarine
½ icebergsalat
1 dl grønsagsbouillon
1 spsk frisk mynteblade eller 1 tsk tørret
1 bundt dild
1 dl fløde
½ tsk majsstivelse
salt + peber
Porren snittes fint og svitses i en gryde i margarinen.
Icebergsalaten snittes og tilsættes sammen med grønsagsbouillon, mynte og dild. Småkoger under låg ca. 10 min.
Saucen pureres i blender eller foodprocessor og kommes tilbage i gryden.
Jævnes med majsstivelse udrørt i fløde og smages til med salt og peber.
Koteletterne snittes i fedtkanten og steges samlet på højkant med fedtsiden nedad 2-3 min. Koteletterne lægges ned, drysses med salt og peber og steges 2-3 min på hver side afhængig af tykkelsen.
Koteletterne serveres med den varme salatpuré samt kartofler eller ris.