Logo

Lammekoteletter med salatpuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 dobbelte lammekoteletter
salt + peber

Salatpuré:
1 porre
20 g margarine
½ icebergsalat
1 dl grønsagsbouillon
1 spsk frisk mynteblade eller 1 tsk tørret
1 bundt dild
1 dl fløde
½ tsk majsstivelse
salt + peber

Porren snittes fint og svitses i en gryde i margarinen.
Icebergsalaten snittes og tilsættes sammen med grønsagsbouillon, mynte og dild. Småkoger under låg ca. 10 min.

Saucen pureres i blender eller foodprocessor og kommes tilbage i gryden.

Jævnes med majsstivelse udrørt i fløde og smages til med salt og peber.

Koteletterne snittes i fedtkanten og steges samlet på højkant med fedtsiden nedad 2-3 min. Koteletterne lægges ned, drysses med salt og peber og steges 2-3 min på hver side afhængig af tykkelsen.

Koteletterne serveres med den varme salatpuré samt kartofler eller ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.013 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her