Logo

Lamme Kebab

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket lam
2 spsk yoghurt (græsk)
1 spsk garam-masala
½ tsk knust hvidløg
½ tsk reven ingefær
peber
½ tsk tørret mynte
1 frisk hakket, grøn chili - uden kerner
1 frisk hakket, rød chili - uden kerner
1 spsk smeltet smør
1 spsk basamiko eddike
2 spsk sukker eller honning
4 små løg i skiver
lime
12 grillspid i tre - Husk at lægge dem i vand dagen før

Rør hakket lam sammen med yoghurt, garam masala, hvid løg, ingefær, peber, mynte, og de hakkede chilier i en foodprocessor.
Findel kødet til en glat og klistret fars.

Dyp hænderne i vand og form farsen til 36 kugler.

Sæt tre kugler på hvert spid med lidt afstand.
Pensel spiddene med smeltet smør og grill dem i ovnen eller på havegrillen, til de er gennemstegte og brune.
Rør sukker/honningen og eddike sammen, til sukkeret/honningen er opløst.

Vend løgringene i lagen til de er blevet bløde.

Server løgringene til spiddene med lime i skiver eller både samt ris.
Tilbehør kan i øvrigt være salat (cachumber), chutneyer, raitaer og papadam (meget tynde brød), eller tynde majspandekager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.282 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her