Logo

Henkogte ferskner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 faste ferskner
Lage:
3 dl vand
225 g sukker
100 g blandede friske sommerbær såsom hindbær, jordbær, blåbær, ribs etc.
 
Lagen bringes i kog.
Lav et lille kryds i toppen af hver fersken og lad dem simre i lagen i 3-4 minutter, eller indtil de knap er møre.
Tag fersknerne op og pil dem.
Når lagen er kølet af, lægges ferskerne tilbage i den.
Læg låg på og stil dem på køl, indtil de skal bruges.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 2.057 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her