Logo

Havtaskekæber i citronolie og spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg havtaskekæber
5 spsk citronolie
1 kg spinat
3 skalotteløg
3 dl hvidvin
5 dl piskefløde
8 æggeblommer
salt og peber

Havtaskekæbeme lægges i et fad, krydres med salt og peber og overhældes med citronolie.
Sættes på køl i 15 min. og steges herefter i citronolie på en varm pande. Skalotteløg sauteres i lidt olie, og der kommes hvidvin på.
Vinen koges halvt ned, og fløden tilsættes.
Når fløden er kogt lidt ned, tilsættes æggeblommer, og den friske spinat vendes i.

Anretning: Spinat og fløde anrettes på midten af tallerkenen, og fisken lægges ovenpå.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 863 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her