Logo

Grønsagsbiksemad 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g nye kartofler
4-5 majroer
5-6 gulerødder
1 stort løg
2 spsk smør
salt og peber
hakket persille til pynt
 
Skrub eller skrab kartoflerne, skær top og bund af majroerne, og skær
begge dele i 2x2 cm tern. skrub gulerødder og skær dem i tykke skiver.
Pil løget og hak det. varm smørret op ved middel varme og steg alle
grønsager, det hårdeste i længst tid, kom derefter gulerødder og løgene
i og steg yderligere i 5-10 min. til alt er mørt og gylden brunt.
Pynt med hakket persille og server evt. rugbrød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 588 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her