Logo

Slankeboller 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 dl hvedemel
3 dl groft rugmel
3 dl hvedeklid
3 dl grahamsmel
1 dl hørfrø
1 æg 50 g gær
5 dl lunkent vand
fyld (fx. svesker, tørrede tomater, hvidløg, krydderier m.m.)
 
Gær og vand blandes, æg kommes i, muligvis lidt salt, derefter kommer du alt melet og hørfrøene i og tilsidst lidt fyld.
Dejen er meget klæg og den skal ikke æltes kun blandes med en ske eller andet.
Dejen efterhæver 30 min og bages 20-25 min ved 200°C midt i ovn.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.315 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her