Logo

Kyllingestrimler i wok med grønsager og kokosmælk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ca. 400 g kyllingefilet i strimler
250 g ris
Sojasauce
250 g champignons
3 gulerødder
1 chili (finthakket)
2 fed hvidløg (finthakket)
1 bdt springløg
200 g sukkerærter/slikærter
200 g bambusskud
150 g babymajs
 
Varm en wokgryde godt op og steg kyllingestrimlerne i olie i ca. 2-3
minutter sammen med finthakket hvidløg og finthakket chili.
Krydr med salt og peber.
Tag kyllingestrimlerne op af wokken.
Kom herefter champignoner og springløg (skåret i tynde skiver) i wokken
og steg videre i ca. 3-4 min. Tilsæt så resten af grønsagerne og
kokosmælken.
Hæld kyllingestrimlerne tilbage i wokken og lad retten simre i ca. 15-20
minutter mens risene koges.
Smag retten til med sojasauce og evt. salt og peber.
 
Tips: Sådan fås perfekte ris som ikke klistrer og klumper sammen:
Risene kommes i en gryde med kogende vand i ca. 3 min.
Herefter kommes risene i en si og det kogende vand kommes tilbage i
gryden.
Sien lægges nu oven på gryden og "dampes" i ca. 10 minutter.
Det er vigtigt at vandet i gryden ikke rammer risene i bunden af sien, og
at vandet ikke koger ind!
Hvis vandet er ved at koge væk tilsættes blot noget mere efter behov.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.180 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her