Logo

Fiskegryde med grønsager i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g fiskefileter
1 løg
3-4 gulerødder
1 lille blomkålshoved
½ lille selleri
2 porrer
¼ l. vand
2 spsk hakket kørvel
citronsaft
1-2 dråber tabasco
 
Dryp fiskefileterne med citronsaft.
Lad dem stå koldt, mens grønsagerne gøres i stand.
Skær løget i tynde skiver, gulerødderne i aflange tynde stykker og del
blomkålen i buketter.
Sellerien skæres ud som gulerødderne og porrerne i tynde ringe.
Læg fiskefileterne i den gennemfugtede stegeso og salt dem.
Bland alle grønsagerne og læg dem over.
Hæld vand tilsat salt og tabasco over.
Kom evt. mere vand ved, det skal næsten dække grønsagerne.
Lad retten mørne under låg i ca. 45 minutter ved 220ºC.
Spis kartoffelmos til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.258 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her