Logo

Madtærte med laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
100 g hvedemel
100 g grahamsmel
80 g margarine
½ tsk salt
vand til at samle dejen med

Fyld:
200 g fersk laks
2 æg
1 dl ymer
½ potte frisk basilikum
salt og peber
50 g røget lakserester

Dej:
Lav en dej af madtærtedejen.
Beklæd en tærteform med dejen, prik bunden tæt med en gaffel inden den forbages i 10 minutter ved 200 ºC.

Fyld:
Den ferske laks skæres i små stykker, hvorefter den blandes med de øvrige ingredienser.
Der smages til med salt og peber.
Kommes i den forbagte tærtebund.
Den røgede laks finthakkes og fordeles henover tærten, som bages i ca. 30 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.930 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her