4-5 kartofler
2 forårsløg
½ løg
250 g champignon
1 grøn peberfrugt
2 tomater
6-8 fed hvidløg
125 g hvidløgssmør
salt, peber, paprika
rosmarin, provencekrydderi, hvidløgspulver
2 små foliebakker
2 stykker alufolie
Kartoflerne skrælles og skæres i tynde skiver.
Løg og forårsløg skæres i tynde skiver
Peberfrugt skæres i store tern
champignon renses og skæres i kvarte
Tomater skæres i kvarte eller halve
Smør kommes i bunden af foliebakkerne.
Derefter kartofler, løg og forårsløg.
Til sidst kommes hvidløgsfed, peberfrugt, champignon og tomater i.
Der drysses med krydderierne mellem lagene.
Når alt er i foliebakkerne, dækkes de med alufolie og sættes i en 200ºC varm ovn i ca. 1 time.
Tips: Fortvivl ikke hvis der er top på foliebakkerne inden de sættes i
ovnen. Det løber ikke over, da det hele falder sammen under bagningen.