Logo

Pasta med gorgonzola og laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

200 g pasta
75 g gorgonzola
1 ½ dl fløde
4 stk artiskok hjerter
2 stk laks
dild
salt og peber

Kog pastaen efter anvisningen på pakken i en gryde med kogende let saltet vand.
Bræk gorgonzolaen i mindre stykker og smelt den med fløden i en gryde.
Tilsæt artiskokhjerter i mindre stykker og stykker af laks. Lad det simre 4 - 5 minutter. Krydr med salt, peber og plukket dild.
Hæld vandet fra pastaen, vend det hele sammen og server retten rygende varm.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 494 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her