Logo

Verdens hurtigste laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Til 4 sultne, der har travlt.

800 g laksefilet
5 spsk olivenolie
salt, friskkværnet peber
1 citron

Forvarm ovnen, så den bliver knaldvarm bedst med over- og undervarme på 250ºC (eller varmluft på 220ºC).
Skær laksefileten i fine, godt 1 cm tynde skiver. Pensl en bageplade med 2 spsk olivenolie, fordel lakseskiverne på den - læg dem ved siden af hinanden, ikke over hinanden, ellers bliver det ikke godt.
Krydr med salt, peber, citronsaft og dryp rigeligt med olie over.
Sæt bagepladen i den meget varme ovn på midterste rille og steg laksene i 2-3 minutter. Det var det! - på kun 12-13 minutter.
Server med franskbrød eller kartofler og salat.
kj pr. portion: 2100

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 994 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her