Logo

Sild, fyldte, med flødetomatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nogle ferske sild renses, skylles, udbenes og tørres. I hver sild lægges en halv udbenet ansjos. Sildene lukkes og lægges i et smurt gratinfad. ¼ l fløde piskes sammen med 4 spsk tomatpure, salt, peber og hældes over sildene. Smørklumper kommes ved. Smurt pergament eller låg lægges over, og fadet sættes i ovnen. Darnpes i ca. 30 min. ved 160°. Ved anretningen drysses med hakket persille. Serveres med kartoffelmos.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 686 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her