Logo

Brødæggekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æg
4 dl mælk
8 spsk hvedemel
noget hvidt brød, gammelt eller nyt
smør
 
Brødet lægges i mælken, hvor det suger, smør smeltes på panden, hvorpå
brødet ristes på begge sider.
I mellemtiden blandes æg, mælk og hvedemel.
Når brødet er brunt hældes massen over, steges brun på begge sider.
Kagen vendes ved hjælp af et grydelåg, på hvilket man vender kagen op
inden den kommer på panden igen.
Skal KUN vendes en gang.
Serveres med sukker og syltetøj evt. sirup

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.156 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her