Logo

Whiskysauce 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dåse tomatpure (lille )
Samme mængde tomat-ketchup
2 tsk rosmarin
1 ½ tsk sukker (efter smag)
2 spsk whiskey
2 dl fløde

Steg først et par gode bøffer. Gerne i deres eget fedt.
Tag bøfferne af panden, og lad fedtet blive på panden.
Ingredienserne tilsættes i ovennævnte rækkefølge, smag til med salt og peber.
Varm saucen op.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 1.680 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her