Logo

Rosenkålsuppe med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

500 g rensede rosenkål
2 fint snittede skalotteløg
5 dl hønsebouillon
4 skiver backbacon
1 bakke karse
olivenolie
salt og peber

Del rosenkålen og rist den i en rummelig gryde med lidt varm olivenolie 2 minutter.

Tilsæt bouillon og lad det simre .

Blend suppen og smag til med salt og peber.

Bag baconen i en varm ovn, 200ºC i 2 - 3 minutter på hver side.

Vend suppen med friskplukket karse og server med den sprøde bacon og et godt brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.150 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her