Logo

Rokkevinge orange

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 rokkevinge på ca ½ kilo
2 julesalat-hoveder
1 usprøjtet appelsin
smør
salt, peber, rørsukker
kapers til pynt
 
Få fiskehandleren til at filetere rokkevingen og trække skindet af.
Flæk julesalaten på langs og fjern stokken.
Skær appelsinskallen i tynde strimler.
Skær de hvide hinder af og skær appelsinkødet ud til fileter mellem
lamellerne.
Knug resten af saften ud.
Sauter julesalaten i smør tilsæt appelsin-delene og krydr med salt, peber
og lidt rørsukker.
Steg rokkevingefileterne et par minutter på hver side og server med
salaten.
Pynt med kapers.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.913 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her