Logo

Rodkompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 løg skåret i både
1 (stribet) rødbede skåret i tern
1,5 dl hele friske brombær
1,5 spsk rørsukker
4 spsk bassamico eddike
Olie til stegning
0,5 dl vand

Løg og rødbeder steges på en varm pande i 4-5 min. Der skrues ned for varmen og brombær sukker, balsamico og vand tilsættes hvorefter det hele simrer i 5-8 min.
Kompotten serveres som et frisk anderledes tilbehør til bøf, lam eller vildt. Der kan naturligvis godt anvendes almindelige rødbeder ligesom der også kan tilsættes en lille smule af andre grønsager efter behag, fx gulerod eller squash.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.586 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her