Logo

Rodfrugtsuppe med hakket oksekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lidt olie
2 løg
kartofler
pastinak
persillerod
gulerødder
½ tsk paprika
1 l oksebouillon
250 g hakket oksekød
2 spsk sød chilisauce
1 ds tomatpure
fløde
 
Brun kød og løg i lidt olie, må ikke klumpe
Tilsæt paprika, rodfrugter, chilisauce og tomatpure, lad det simre i 10 min.
Tilsæt oksebouillon, lad det koge op og skum det.
Lad det småsimre igen til rodfrugterne er møre, ca. 20 min. og server.


Tilbehør: ostegarineret brød evt, pitabrød i kvarter fyldt med ost og så i ovnen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.831 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her