Logo

Rodfrugter stegt med chili og lime

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skrællede gulerødder
¼ snittet sellerihoved
1 snittet chili
saft fra 1 lime
2 skrællede persillerødder
salt og peber

Tilberedning:
Del gulerødder og persillerødder i kvarte. Skræl selleri og skær den i stave. Varm lidt olivenolie på en pande og steg grønsagerne i 2-3 minutter. Tilsæt chili og saften fra lime. Kog det igennem og krydr med salt og peber. Steg grønsagerne videre i yderligere 5 minutter, imens de vendes. Pynt evt. med basilikum og server.
Server retten som den er eller som tilbehør til fisk, fjerkræ eller kød.
---

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.841 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her