Logo

Rispilav

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 dl ris
6 dl vand
1 rødløg
1 spsk olie

Risene svitses i olien til de er blanke, tilsæt det finthakkede løg og vand, lad det koge op og skru ned til laveste blus, lad risen stå i 18 min. Risene slås løse med en gaffel tilsæt 1 tsk salt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.427 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her