Logo

Rigmandskoteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hakket kalvekød
2 æggeblommer
lidt kaffefløde
salt
peber
rasp

Kødet røres med æggeblommerne, salt og peber røres i. Kødet formes til ca 2 cm tykke koteletter, og vendes i rasp.
Steges lysebrune ved svag varme 5-6 minutter på hver side.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.791 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her