Logo

Ribssuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg ribs
1 l. vand
sukker efter smag
2 æggeblommer
50 g kartoffelmel
 
Ribsene sættes over ilden i vandet efter at være skyllede.
Når de er kogte ud trykkes de gennem en sigte.
Den afløbne saft sættes atter på ilden, sødes og jævnes, og når de har
fået et opkog på 5 minutter hældes den over æggeblommerne, der er
rørt hvide med sukker i terrinen.
Spises med små tvebakker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.443 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her