Logo

Rabarbertærte 6

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl hvedemel
1 dl sukker
3 dl havregryn
1200 g smeltet smør/margarine eller olie
500 g rabarber i tern.
 
Hvedemel, sukker, havregryn og smør blandes sammen til en masse.
Rabarberne kommes i et ovnfast fad.
Strø et tyndt lag sukker over rabarberne.
Kom massen over rabarberne.
Sættes i ovnen i 40 min ved 175°C.
Serveres varm med fløde eller cremefraiche.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.271 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her