Logo

Ananas med is og nougat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ananas
1 liter vaniljeis
hård nougat:
75 g sukker
25 g smør
ca. 75 g mandler eller valnødder

Hård nougat: Smelt sukker på en pande og tilsæt smør.

Lad det koge jævnt, vend mandlerne i og hæld det ud på et stykke bagepapir. Del ananasen i fire og fjern stokken.

Skær frugtkødet af skrællen med en kniv.

Skær det i skiver og læg det tilbage på skrællerne.

Anret ananasen på tallerkener med is og hakket, hård nougat.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.513 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her