24 stk spareribs
Marinade:
2 dl tomatketchup
1 dl rødvinseddike
1 dl soja
2 spsk Dijon sennep
½ dl akacie honning
2 fed knust hvidløg
1-2 spsk friske timianblade
1 tsk stødt ingefær
1 tsk Worcestersauce
et par stænk Tabasco efter smag
Pisk marinaden sammen.
Gem ca. 1 dl til pensling og servering.
Hvis der er meget fedt på spareribsene kan du skære lidt af.
Læg kødet i kogende letsaltet vand, og lad det simre i 30-45 minutter.
Pensl de forkogte ribben med sammenrørt marinade.
Læg dem i et fad eller i en frysepose.
Lad kødet trække i min. 4-5 timer.
Derefter fjernes lidt af marinadelaget med køkkenrulle, så kødet ikke branker.
Grill ribbenene i god afstand fra gløderne.
Vend dem ofte og pensl dem ind imellem med marinaden.
Tips: Til de amerikanske spareribs kan desuden serveres Coleslaw.