Logo

Amerikanske spareribs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

24 stk spareribs

Marinade:
2 dl tomatketchup
1 dl rødvinseddike
1 dl soja
2 spsk Dijon sennep
½ dl akacie honning
2 fed knust hvidløg
1-2 spsk friske timianblade
1 tsk stødt ingefær
1 tsk Worcestersauce
et par stænk Tabasco efter smag

Pisk marinaden sammen.
Gem ca. 1 dl til pensling og servering.
Hvis der er meget fedt på spareribsene kan du skære lidt af.
Læg kødet i kogende letsaltet vand, og lad det simre i 30-45 minutter.
Pensl de forkogte ribben med sammenrørt marinade.
Læg dem i et fad eller i en frysepose.
Lad kødet trække i min. 4-5 timer.
Derefter fjernes lidt af marinadelaget med køkkenrulle, så kødet ikke branker.
Grill ribbenene i god afstand fra gløderne.
Vend dem ofte og pensl dem ind imellem med marinaden.

Tips: Til de amerikanske spareribs kan desuden serveres Coleslaw.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 4.568 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her