Logo

Krydderurtebrændevin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 kardemommekapsler
3 spsk anisfrø
2 ¼ spsk hakket angelikrod
1 kanelstang
1 kløver
¼ spsk muskatblomme
1 ½ dl vodka
2 dl sukker
 
Fjern frøene fra kardemommekapslerne.
Tilsæt anisfrøene, og knus alle kernerne.
Tilsæt angelikrod, kanel, kløver, muskatblomme og vodka.
Ryst grundigt og opbevar i 1 uge.
Filtrer grundigt.
Blend væsken med sukker.
Kan nu serveres.
Denne brændevin ligner italiensk Strega og den krydrede smag tiltaler ikke alle.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.811 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her