Logo

Kastanie-aperitif

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kog 1 kg kastanier møre i ganske lidt vand med salvie, kanel og 600 g suk­ker, til væskekonsistensen bliver tykfly­dende.
Lad trække.
Server drinken i et Champagneglas med lidt saft og 1 kastanie i bun­den, top op med mousse­rende vin.
Server en brødbakke til, med ualmindeligt godt brød både på majsmel og hvedemel - også grissini, fx med olivensmag.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.202 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her