Med fyld af kylling, ost og andre lækre ingredienser, bliver
disse pitabrød en fuldendt servering til den sene natmad efter en god fest.
Hurtigt • De fleste pitabrød er magre - der findes endda brød som er helt uden
fedt • Det er en god ide at spare lidt på saltet.
Tilberedning 15 min. 4 portioner
# Råvarer til Pitabrød med kylling:
150 g grillet kylling
2½ dl mager mayonnaise
¼ dl skummetmælk
¼ tsk sort peber
40 g romaine salat
100 g fetaost
1 gulerod
50 g syltet agurk
1 dl rosiner
4 pitabrød
* Fremgangsmåde:
1 Bland mayonnaise, mælk og peber i en skål.
2 Skær kyllingekødet i tern, skyl salaten og riv den i
mindre stykker.
Smuldr osten.
Skrab og riv guleroden, skær agurken i skiver og skyl
rosinerne.
Bland det hele i mayonnaisen. Bland det godt.
3 Lun pitabrødene, skær ½ cm af toppen og åbn brødene forsigtigt.
Fordel kyllingefyldet i de 4 brød og læg dem på tallerkener.
Server straks.
Tips & råd
Pitabrød passer fint, når det skal gå hurtigt.
De er også gode at komme i madpakken til jobbet eller
skolen, for fyldet løber ikke ud.
Syltet agurk smager godt i de fleste sandwich. Der er mange
forskellige typer at vælge imellem. Vores almindelige lageagurk og cornichoner
er to eksempler.
Variation:
Prøv at erstatte romaine salaten med coleslaw og fetaosten
med Danboost.
Prøv at grille pitabrødene:
Varm grillen. Lav fyldet som anvist og fyld pitabrødene.
Pak hvert pitabrød i folie og luk dem godt til.
Læg pakkerne på grillristen og grill til brødene er
gennemvarme, ca. 5 min.
Fjern folien og server straks.
PR. PORTION: Energi: Kcal 367 = kJ 1541
Kulhydrat 55 g Protein 21 g Fedt 7 g (17%) Fibre 2 g