Logo

Jordbærcoupe Royal

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Læg lidt skovjordbær i bunden af et portionsglas og stænk med Calvados.
Anbring derefter en kugle jordbærsorbet (fremstillet af grundsukkerlage til sorbet (se opskrift) tilsmagt med jordbærpure) ovenpå og masker derefter med ribsgele eller melbasauce (se opskrift). Drys til slut lidt hakkede mandler ovenpå.

Melbasauce af:
100 g hindbærpure
50 g ribsgele
likør.
Passer hindbærpure og ribsgele gennem en trådsigte og tilsmag med lidt likør. Melbasaucen er klar til servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.473 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her