Logo

Gulerodssorbet 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l. vand
250 g melis
1 citron, reven skal heraf
½ l. gulerodspuré. (ca. 1 kg gulerødder)
5 cl. citronsaft

Kog vand og sukker til en klar lage. Tilsæt lidt reven citronskal og citronsaften. Kør gulerødderne på blenderen eller riv dem fint på et råkostjern. Rør pureen i sukkerlagen. Hæld blandingen i sorbetiéren og lad den fryse, til den har en tyk cremet konsistens. Gulerodssorbet skal være tilpas blød ved serveringen, så er smagen bedst.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.574 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad sker der med Grønland?
Effektiv reklame - klik her