Begynd dagen med en
lille stak pandekager med friske bær. Pandekagedejen er rørt af mosede bananer,
æg og finthakkede mandler - og er altså helt uden mel.
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid. 5 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
# Ingredienser til Bananpandekager med bær og
sirup:
2-3 bananer (250 g
frugtkød)
2 æg
50 g mandler eller
nødder
1 økologisk appelsin
eller citron
lidt koldpresset
olie
Tilbehør:
ahornsirup, muscovadosirup eller flydende honning
250 g friske bær
*
Sådan laves Bananpandekager
med bær og sirup:
Mos bananerne med en
gaffel.
Pisk æggene let
sammen og rør dem i bananmosen.
Hak mandler eller
nødder meget fint i en foodprocessor.
Rør dem i dejen
sammen med fintrevet citrusskal.
Smør en
sliplet-pande med en smule olie og varm den op til lidt over middel varme.
Sæt dejen til 6-8
små pandekager og bag dem gyldne 2-3 min. på hver side.
Server med lidt
sirup eller honning og masser af friske bær.
Tips: Du kan bruge
færdigkøbt mandelmel i stedet for hele mandler eller nødder.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin
----------- ooo OÔO ooo -----------